Vinderledelse er ikke et quickfix...

– men en række af koordinerede vedholdende indsatser

Kom i gang nu

Vinderledelse, er det mantra, der fremmer lederskabet for at forme bæredygtige virksomheder og grænseoverskridende innovation i dansk
erhvervsliv. Der er brug for meget mere end de løsninger alle lige nu kan se i horisonten, hvis vi skal kunne inkludere den fremtid,
der starter allerede i morgen. De gode gamle dage var i forgårs. Vi skaber ikke forandringer – dem skaber du selv, og vi viser dig hvorfor hvordan.
Vi skaber forbedringer.

Vinderledelse vil udfordre grundliggende antagelser om ledelse-, forretnings- og innovationsforbedringer:
1. Det er dyrt – Nej, ikke hvis du tager det alvorligt
2. Det tager lang tid – Nej, ikke hvis du lærer af den viden, den sparring og coaching du tilbydes. Derfor er læring fokus i Vinderledelse
3. Det forstyrrer driften – Vi gør det, når du har tid og bestræber os på minimal organisatorisk støj
4. Du rammer ikke mine konkrete ledelsesmæssige udviklingsbehov med dine koncepter – Vi tager i Vinderledelse netop udgangspunkt i DIT lederskab og DIN organisation
– Vi har ikke standardløsninger, fordi det er laveste fællesnævner; vi går efter højeste fællesnævner

Fra mere end 30 års undervisning, ledelse og konsulentarbejde med forretningsudvikling-, ledelse og innovationsforbedring har jeg den mest solide og altid opdaterede værktøjskasse. Derfor kan jeg bedre end de fleste skabe agile og enkle processer på selv komplekse udfordringer i det personlige lederskab og kulturen.

Vinderledelses tilbud til det forbedrings-parate lederskab er en 3-trinsraket:
1. Ledertjek – vi analyserer organisationens lederskab, og dets evne til at realisere mennesker og strategi
2. Udfordringen – vi går til Kanten og ser på mulighederne for de nødvendige forandringer
3. Forandringen – rejsen mod målet

1. Ledertjek

Tør du blive bedre til den vigtigste konkurrencekraft i stort set alle brancher og på alle markeder i dag?
Danmarks skarpeste indenfor ledelseses-, forretnings- og innovationsforbedringer kommer ind i din virksomhed i 2 dage og vender hver eneste sten. Der udføres nogle få interview med nogle af organisationens nøglepersoner, og indsatser og resultater analyseres for at få et retvisende evidensbaseret billede af dit og organisationens ledelsespotentiale.

2 dage efter audit i virksomheden aflevere en operationel rapport med anbefalinger, der kan fremme dit lederskab og skabe en organisation med en vinderkultur.

Varighed 2 dage inkl. feedback
Pris alt inkl. kr. 21.995 (ekskl. Moms)

2. Udfordringen

Vinderledelse bringer dig ud til en kant, som du aldrig selv havde kunnet forestille dig, fordi du bevæger dig indenfor virksomhedens paradigme hver eneste dag, og ikke kan se hverken dig selv eller din virksomhed udefra.
Derfor vil vi bringe dig ud til kanten af verden i helt bogstavligt forstand. Vi tager på en rejse til Vadehavet, hvor vi i de smukkeste omgivelser i et stråtækt Kaptainshus fra 1700 vil arbejde med dit og virksomhedens lederskab.

Vi vil under Walk&Talk sessioner i Vadehavet, ved kaminpassiar i huset, og med de dybe knæbøjninger dagen igennem, komme frem til at gøre ikke bare de rigtige ting – men i endnu højere grad at gøre de rigtige ting RIGTIGT. Vi ser på allignment mellem lederskabet, medarbejderne, kunderne og strategien” Hvis det ikke er der, så skaber vi det.

Vi vil se på virksomhedens lederskab med udgangspunkt i det audit vi lavede tidligere.
Er der flere interessenter, der skal deltage tager vi Sønderho Kro i anvendelse – eller tager til Provence. Resultatet er et lederskab, der ser sig selv i en ny og styrket udgave.

Varighed 2 hele dage for op til 4 personer fra din ledergruppe.

Pris inkl. Vinderledelses facilitator, overnatning, fortæring, og transport på Fanø.
kr. 47.990 (ekskl. Moms)

3. Forandringen

“The Best Leaders are Constant Learners” er vinderlederens præmis. Vinderlederen ved, at bæredygtigheden og det balancerede lederskab er en livslang rejse med konstant læring. Derfor er ovenstående hverken begyndelsen – eller enden på den rejse, du har valgt at lade os facilitere.

Nu går vi ind og hjælper med implementeringen og deployeringen i din organisation for at fremme virksomhedens vinderledelse gennem bæredygtige indsatsområder og grænseoverskridende innovation. Det er en opgave vinderlederen tager ekstremt seriøst og vi påtager os ansvaret for at være din rejseguide og medskabende af en forbedret top- og bundlinje.

Varighed og pris defineres ud fra opgavens størrelse, men vi giver kun skarpe tilbud, fordi det bedste ikke behøver at koste det meste.

Vinderledelse gør alle virksomhedens interessenter til vindere